Genç Gelişim Genç Girişim Proje Faaliyetleri

  • Anasayfa
  • Genç Gelişim Genç Girişim Proje Faaliyetleri

Genç Gelişim Genç Girişim Proje Faaliyetleri

Grafik Tasarım Tuba Erden Afiş
grafik tasarım tuba erden
Yazılım Kodlama Beytullah Türk Afiş (1)
yazılım kodlama
Değerler Eğitimi Demet Tezcan Afiş
Demet Tezcan Değerler
İngilizce A1 Afiş
ingilize
Arapça A1 Afiş
arapça
Moda Tasarım Afiş 1
moda tasarım
tekstil afiş
tekstil
Anne Baba 1 Elif Demirer Afiş
anne baba eğitimi 1
Anne Baba 2 Elif Demirer Afiş
anne baba eğitimi 2
Kütüphane Sohbetleri Ayşe Sevim Afiş
kütüphane sohbeti ayşe sevim
fatma bayram afiş
fatma bayram
Dursun ali tökel afiş
Dursun Ali Tökel
previous arrow
next arrow

Projemiz kapsamında planlanan eğitim, atölye ve kütüphane sohbetleri vakfımız bünyesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Eğitim ve atölyeler kapsamında Grafik Tasarım Atölyesi’nin ilki, iki oturum olarak 18-19 Mart tarihlerinde Eğitmen Tuba Erden ile Yazılım Kodlama Atölyesi ise 20-21 Mart tarihlerinde Eğitmen Beytullah Türk ile gerçekleştirildi.

Seri eğitimlerimizden olan Değerler Eğitimi ilk oturumu 20 Mart tarihinde, ikinci oturumu ise 5 Mayıs tarihinde Eğitmen-Yazar Demet Tezcan eşliğinde gerçekleştirildi.

1 Nisan itibariyle başlayan A1 Seviye Arapça, 15 Nisan itibariyle başlayan A1 Seviye İngilizce eğitimleri ve 29 Nisan’da başlayan Bilgisayar Destekli Moda Tasarım eğitimleri her cumartesi-pazar; 23 Mayıs’ta başlayan Tekstil Tasarım Atölyesi ise pazartesi-salı günleri vakfımızda gerçekleşmektedir.

Proje kapsamındaki Anne Baba Eğitimi, Uzman Psikolog Elif Demirer ile iki oturum olarak gerçekleştirildi. İlk oturum 2 Nisan Pazar günü “Çocuklarda Duygudurum Düzenlemesi” konusu ele alındı. Bu oturumda çocuklarda Duygudurum düzenleme ve güvenli bağlanma üzerine konuşuldu, oyun ve egzersiz uygulamaları katılımcılara aktarıldı. İkinci oturum 16 Nisan Pazar günü “Çocuk Eğitiminde Sınırlar” konusu etrafında gerçekleştirildi.

Kütüphane Sohbetleri kapsamında Üsküdar Vaizesi Fatma Bayram ile 5 oturum gerçekleştirildi. Aynı kapsamda Dursun Ali Tökel ile “Divan Söyleşileri ve Film Okumaları” 3 oturum olarak gerçekleştirildi.